8 λέξεις: Ο Άκης πέφτει στα δίχτυα της Μαίρης

8 λέξεις: Ο Άκης πέφτει στα δίχτυα της Μαίρης

8 λέξεις: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις 8 λέξεις με μια αδίστακτη γυναίκα να κάνει την εμφάνιση της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια και να φέρνει τα πάνω – κάτω στη ζωή του Άκη Αρώνη.

8 λέξεις: Ο Άκης πέφτει στα δίχτυα της Μαίρης

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Δημήτρης όντας θυμωμένος με τη στάση του πατέρα του απέναντι του αποφασίζει να συνεργαστεί με το μεγάλο εχθρό του Άκη Αρώνη το Μάρκο. Ο τελευταίος εκμεταλλευόμενος το θυμό του Δημήτρη για το πατέρα του, του προτείνει να παράγουν αναβολικά στο εργοστάσιο του Αρώνη έναντι ενός πολύ υψηλού ποσοστού.

Ο Δημήτρης ξεπερνά τους αρχικούς του δισταγμούς και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο που καταστρώνουν μαζί με το Μάρκο αποσκοπώντας στο να βγάλουν πολλά λεφτά εις βάρος του Αρώνη. Για να μη κινήσουν τις υποψίες αλλά και για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας του σχεδίου τους με προτροπή του Δημήτρη αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ένα ακόμη πρόσωπο που εργάζεται στο εργοστάσιο του Αρώνη. Πρόκειται για μια φιλόδοξη και δυναμική γυναίκα τη Μαίρη Ταβουλάρη (που υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη).

Ο Δημήτρης τη προσεγγίζει κάνοντας της μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση την οποία και αποδέχεται. Ο Δημήτρης μάλιστα ζητάει από την Ηλιάνα -ως προσωπάρχης που είναι στο εργοστάσιο- να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη, βάζοντας «φωτιά» στις 8 λέξεις.

Την ίδια ώρα ο Άκης που δεν υποψιάζεται τίποτα απ’ όσα έχουν αρχίσει να γίνονται πίσω από την πλάτη του παλεύει να αποσυρθεί ένα νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει.

Εν τω μεταξύ η Μαίρη Ταβουλάρη βάζει μπροστά το σχέδιο της και συναντά τον Άκη Αρώνη στις 8 λέξεις. Εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του τελευταίου προς το γυναικείο φύλλο του κάνει τα «γλυκά μάτια». Ο Άκης γοητεύεται αμέσως από τη γυναίκα που έχει απέναντι του και αρχίζει να επιδεικνύει ενδιαφέρον για εκείνη. Απορεί μάλιστα πως δεν την είχε προσέξει τόσο καιρό. Η Μαίρη Ταβουλάρη μέρα με τη μέρα κερδίζει την εκτίμηση του Άκη Αρώνη και κινείται ανενόχλητη μέσα στο εργοστάσιο ενημερώνοντας παράλληλα το Δημήτρη και το Μάρκο για καθετί που πέφτει στην αντίληψη της.
serfare.com

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σύντομα νέος γάμος στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σύντομα νέος γάμος στο Διαφάνι

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει