8 Λέξεις: Ο Άκης παίρνει το παιδί από τη Σμαράγδα Λόγω του γάμου της με τον Σίμο

8 Λέξεις: Ο Άκης παίρνει το παιδί από τη Σμαράγδα Λόγω του γάμου της με τον Σίμο

Στις 8 Λέξεις Σμαράγδα με τον Σίμο, παρά τις προειδοποιήσεις του Ακη, τελικά παντρεύονται κρυφά. Οταν όμως το ανακοινώνουν στον Αρώνη, ο κόσμος τους αρχίζει να γκρεμίζεται καθώς ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τους εξοντώσει με όλους τους τρόπους και κυρίως να χτυπήσει τη Σμαράγδα που τον παράκουσε, εκεί που πονάει πιο πολύ, στο παιδί τους…

 

Η Σμαράγδα και ο Σίμος είναι στο σπίτι και ετοιμάζονται να πάνε στο δημαρχείο, ξαφνικά όμως χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται ο Ακης. Η ξαφνική επίσκεψη του Αρώνη ταράζει φυσικά το πρόγραμμά τους: «Ακη, τι θες εδώ τέτοια ώρα;», τον ρωτάει η Σμαράγδα. «Μπα, θα σε ρωτήσουμε κιόλας; Για να δω την κόρη μου! Κάνε μας τη χάρη, κυρία Σμαράγδα. Οποτε θέλω θα έρχομαι», της απαντάει.

Τελικά ο Ακης κάποια στιγμή φεύγει και παρ’ όλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του, με κουμπάρα την Κατερίνα. Λίγο αργότερα συζητούν τι θα κάνουν με τον Ακη: «Τι εννοείς, Σμαράγδα, τι θα κάνουμε; Είμαστε παντρεμένοι και δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα.

Θα το καταπιεί και θα πει κι ένα τραγούδι», της λέει ο Σιμός, ενώ η Σμαράγδα που τον ξέρει λίγο καλύτερα, συνεχίζει να ανησυχεί: «Νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον να το μάθει από εμάς», του λέει. Ετσι η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Ακη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν:

«Μπα, καλώς τους. Τι συμβαίνει, γιατί μου ήρθατε σαν τα πιτσουνάκια;», τους ειρωνεύεται και η Σμαράγδα παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει: «Ακη, εγώ με τον Σίμο παντρευτήκαμε. Απλά σου το λέω γιατί δεν θέλω να το μάθεις από αλλού»! Η αντίδραση του Αρώνη δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Ξαφνικά γίνεται κατακόκκινος: «Τι κάνετε λέει; Και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου; Σε είχε προειδοποιήσει κι εσύ με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια. Ενα να ξέρεις, ότι αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι, θα σας τσακίσω και τους δύο», τους απειλεί και ο Σίμος δεν αντέχει τις προσβολές: «Τι λες ρε, ποιον θα τσακίσεις;», του λέει και η σύρραξη μεταξύ των δύο αντρών δεν αργεί – Δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

O Ακης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο, ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει: «Σταματήστε και οι δυο σας. Βοήθεια!», φωνάζει. Η φασαρία ακούγεται μέχρι έξω και στο γραφείο του Ακη μπαίνουν η Ηλιάνα με τον Δημήτρη, που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα: «Σας παρακαλώ σταματήστε. Ντροπή σας», τους μαλώνει η Ηλιάνα και αφού τους χωρίζουν, ο Σίμος παίρνει τη Σμαράγδα και φεύγουν.

Εξαλλος ο Ακης γυρίζει σπίτι σε κακά χάλια και η Αποστολία τον ρωτάει τι έγινε και είναι έτσι. Οταν της εξηγεί, ο Ακης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της: «Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα; Σε ρωτάω! Δεν θα γινόταν ποτέ αυτός ο γάμος.

Να ξέρεις Αποστολία ότι έκανες πολύ μεγάλο φάουλ», της λέει μέσα στα νεύρα. Η Σμαράγδα μετά τα γεγονότα δεν μπορεί να ησυχάσει και φοβάται ότι ο Ακης δεν θα το αφήσει έτσι: «Τρέμω ότι θα με χτυπήσει εκεί που πονάω, Σίμο. Στο παιδί μου. Να δεις ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μου την πάρει. Το είχε πει ξεκάθαρα την άλλη φορά, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να ζει η κόρη του μαζί σου», του λέει και κλαίει.

Ο Σίμος προβληματισμένος συναντιέται με τον Εκτορα για να του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό: «Μπορεί να της πάρει το παιδί; Εχει αυτό το δικαίωμα;», τον ρωτάει. Ωστόσο ο Ακης έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει, είτε με νόμιμο τρόπο είτε με παράνομο, και αυτό έχει σκοπό να κάνει και με το παιδί.

Θέλει να το πάρει από τη Σμαράγδα πάση θυσία, όμως η Αποστολία συγκρούεται μαζί του όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα: «Αυτό που πας να κάνεις, να πάρεις το παιδί από τη μάνα του, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.

Είναι αμαρτία Ακη, μην το κάνεις σε παρακαλώ», τον εκλιπαρεί. Την ίδια στιγμή όμως ο Αρώνης, τυφλωμένος από το μίσος, ετοιμάζει κι άλλη καταστροφή για το ζευγάρι, οικονομική! Ετσι απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.serfare.com

ΉΛΙΟΣ

ΉΛΙΟΣ: Πυροβολούν εν ψυχρώ την Ιωάννα – Η Αλίκη καταρρέει

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη