8 λέξεις: Ο Άκης είναι αποφασισμένος να πάρει το παιδί του από την Σμαράγδα

8 λέξεις: Ο Άκης είναι αποφασισμένος να πάρει το παιδί του από την Σμαράγδα

8 λέξεις: Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 λέξεις του ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν σταματούν, αφού ο Άκης τα βάζει με τον Σίμο και την Σμαράγδα με αποτέλεσμα οι αγαπημένοι μας ήρωες να έρχονται μπροστά σε νέα διλήμματα και νέες αποκαλύψεις.

8 λέξεις: Ο Άκης είναι αποφασισμένος να πάρει το παιδί του από την Σμαράγδα

Πιο συγκεκριμένα, στα νέα επεισόδιο 8 λέξεις, η Σμαράγδα κι ο Σίμος ενώ ετοιμάζονται να πάνε στο Δημαρχείο για να παντρευτούν ακούνε το κουδούνι της εξώπορτας, όπου ο Άκης Αρώνης βρίσκεται μπροστά τους. Η Σμαράγδα έκπληκτη τον ρωτά: «Άκη συμβαίνει κάτι και έρχεσαι αυτή την ώρα;». Ο Αρώνης δεν δίνει σημασία στα λόγια της και ζητεί να δει τη κόρη του. Μετά από λίγη φεύγει και ο Σίμος με τη Σμαράγδα σπεύδουν στο Δημαρχείο για το γάμο τους. Εκεί τους περιμένει η Κατερίνα που είναι η κουμπάρα τους.

Μετά τη τελετή του γάμου η Σμαράγδα είναι προβληματισμένη με τι στάση που θα τηρήσουν από δω και πέρα απέναντι στον Άκη. Τελικά αποφασίζει ότι πρέπει να του γνωστοποιήσουν το γάμο τους προτού μάθει τα καθέκαστα από κάποιον άλλο. Έτσι λοιπόν Σμαράγδα και Σίμος επισκέπτονται τον Άκη στο γραφείο του και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν.

Ο Αρώνης μόλις ακούει από το στόμα της Σμαράγδας τα περί γάμου γίνεται άλλος άνθρωπος. «Σμαράγδα σε είχα προειδοποιήσει κι εσύ με αγνόησες. Ε, λοιπόν τώρα θα δείτε ποιος είναι ο Αρώνης. Θα σας κανονίσω και τους δύο» της λέει. Ο Σίμος όταν ακούει τις απειλές του γίνεται έξω φρενών και του επιτίθεται φραστικά. Οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια με τη Σμαράγδα να τους εκλιπαρεί να σταματήσουν. Η φασαρία φθάνει στα αυτιά του Δημήτρη και της Ηλιάνας οι οποίοι μπαίνουν στο γραφείο του πατέρα τους και βάζουν τις φωνές στους δύο άντρες καλώντας τους να σταματήσουν.

Μόλις τους χωρίζουν ο Σίμος έξω φρενών παίρνει τη Σμαράγδα και φεύγουν αμέσως από το γραφείο του Άκη. Ο τελευταίος επιστρέφει στο σπίτι του πολύ θυμωμένος και λέει στην Αποστολία αυτά που έγιναν. Από το ύφος της Αποστολίας καταλαβαίνει ότι ήξερε για το γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα.

Εν τω μεταξύ, στη συνέχεια στις 8 λέξεις, η Σμαράγδα φοβάται μετά τα όσα έγιναν με τον Σίμο ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη της. Εξομολογείται με κλάματα το φόβο της αυτό στο Σίμο ο οποίος της ζητά να είναι ψύχραιμη και της υπόσχεται παράλληλα πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Για το θέμα αυτό ο Σίμος τηλεφωνεί τον Έκτορα και του ζητάει τη νομική συμβουλή του.

Την ίδια ώρα ο Άκης λέει στην Αποστολία πως θα βρεί τρόπο νόμιμο ή παράνομο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Η Αποστολία διαφωνεί μαζί του με έντονο τρόπο λέγοντας του πως θα πρέπει να ντρέπεται για τη σκέψη του αυτή. Ο Άκης όχι μόνο αδυνατεί να καταλάβει τα όσα του λέει η Αποστολία αλλά παράλληλα επιζητεί και την οικονομική καταστροφή του ζεύγους, ζητώντας από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

Ο Αιμίλιος όταν ακούει την απόφαση του Αρώνη σαστίζει προς στιγμή και στη συνέχεια του ζητεί να το ξανασκεφτεί τονίζοντας του πως η εκπομπή του Σίμου είναι η πιο δημοφιλής εκπομπή του καναλιού με πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο Άκης ωστόσο δεν θέλει να ακούσει τίποτα και επιμένει στην απόφαση του.

Αναμένουμε τις επερχόμενες εξελίξεις στις 8 λέξεις, καθώς και πώς θα αντιδράσουν ο Σίμος και η Σμαράγδα στην απόφαση που πήρε ο Άκης.serfare.com

Eurovision 2021 Ελλάδα: Ακούστε για πρώτη φορά το Last Dance με την Stefania

Αγγελική Σήμερα 11/03/21 Επεισόδιο 96 – Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό

Αγγελική Σήμερα 11/03/21: Επεισόδιο 96 – Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό