8 Λέξεις: Η Μάγδα τρακάρει και μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο

8 lekseis

Στο νέο επεισόδιο των «8 Λέξεων», η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Αιμίλιου και της Μάγδας είναι τεταμένη λόγω των διαρκών προστριβών του ζεύγους. Ιδιαίτερα μετά από τις αποκαλύψεις για την πατρότητα του βραβευμένου ρεπορτάζ που ανέδειξε τον Αιμίλιο, την διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό  σταθμό και την τυχαία συνάντηση της Μάγδας με την Ελισάβετ στο κανάλι.

Ο Αιμίλιος επιμένει ότι οι απιστίες του αποτελούν παρελθόν και το ζευγάρι πρέπει να επικεντρώσει την προσοχή του στο παρόν και το μέλλον. Όμως η Μάγδα του επαναλαμβάνει ότι βρίσκονται σε μια δοκιμαστική φάση για να δουν τι μπορεί να περισωθεί από τη σχέση τους και απαιτεί εξηγήσεις και για άλλες σχέσεις του Αιμίλιου πριν από την Ελισάβετ.

Η κόντρα των δύο συζύγων κορυφώνεται με την Μάγδα εκνευρισμένη να παίρνει το αυτοκίνητο και να φεύγει. Το τροχαίο ατύχημα στο οποίο μπλέκεται μοιάζει αναπόφευκτο όπως και η κατάληξη στο νοσοκομείο όπου θα σπεύσει ο Αιμίλιος.

Βυθισμένος στα δικά του προβλήματα πάλι, ο Άκης προσπαθεί να πάρει μια απόφαση μετά από την ανακάλυψη της απάτης του Δημήτρη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του επιχειρηματικού ομίλου του Αρώνη.  Παρά την βαθιά πίκρα του για την στάση του γιου του, ο Άκης αποφασίζει τελικά να τον κάνει  πέρα από τις επιχειρήσεις του, γεγονός που χαροποιεί απέραντα την Ηλιάνα η οποία είναι πλέον μόνη της στην κούρσα της διαδοχής του Αρώνη.

Την ίδια στιγμή η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας και η Ναυσικά την προειδοποιεί ότι, αν καταλάβει κάτι ο Οδυσσέας, αυτό θα σημάνει το τέλος του γάμου τους.

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 18/5: Ο Παναγιώτης αποκαλυπτικός

Ανέκδοτο: Αγγελικό τραγούδι …! Τρελό γέλιο