8 Λέξεις: Η Μάγδα χάνει το μωρό – Το μοιραίο ατύχημα

Χamos

Η Μάγδα χάνει το μωρό και ο κόσμος της καταρρέει στις 8 Λέξεις.

Ένα φρικτό ατύχημα θα είναι αρκετό για να της καταστρέψει τη ζωή. Αυτό το μωρό το ήθελε όσο τίποτα στον κόσμο και το έχασε μέσα σε μια στιγμή. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο Αιμίλιος, ο οποίος θα βρεθεί στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Μάγδα και ο Αιμίλιος ξεκινούν έναν νέο καυγά, εντονότερο από κάθε άλλον. Η πρωταγωνίστρια βγαίνει εκτός ελέγχου, σπρώχνει τον Αιμίλιο και φεύγει από το σπίτι. Μπαίνει στο αυτοκίνητό της και οδηγεί ανεξέλεγκτα. Χωρίς να αντιληφθεί την ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του τιμονιού και το αμάξι της βγαίνει εκτός τροχιάς.

Η Μάγδα ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις της, με το χτύπημα να είναι τόσο μεγάλο, που χάνει το μωρό της στις 8 Λέξεις. Οδηγείται στο νοσοκομείο, με τον Αιμίλιο να τρέχει στο πλευρό της. Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως δε θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί που πάντα ήθελαν. Η πρωταγωνίστρια συνέρχεται και ενημερώνεται για την φρικτή απώλεια.

Καταρρέει στα χέρια του Αιμίλιου και του ζητάει να φύγουν σπίτι. Εξαφανίζει όλα όσα θύμιζαν το μωρό της και βυθίζεται στη θλίψη. Ο Αιμίλιος βρίσκεται εκεί και της κρατάει το χέρι, εκείνη, όμως, απομονώνεται και θρηνεί. Ήταν το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που της έδινε ευτυχία. Η σχέση της με τον Αιμίλιο διχάζεται για ακόμη μια φορά. Θα παραμείνει μαζί του ως το τέλος;

Διαβάστε επίσης »

Ανέκδοτο: Ο Γιωρίκας κάνει τα χαρτιά του για να πάρει την σύνταξη γήρατος από το ΙΚΑ …! Τρελό γέλιο

aleksis-pappas:-esteile-louloudia-sti-syntrofo-tou-–-“eprepe-na-paizei-rolo-sto-survivor”

Αλέξης Παππάς: Έστειλε λουλούδια στη σύντροφο του!