8 λέξεις: Η Έλλη έρχεται αντιμέτωπη με τον εκδότη του Σπύρου

8-lekseis:-i-elli-erchetai-antimetopi-me-ton-ekdoti-tou-spyrou

Το αγαπημένο δίδυμο, Φρίξος και Έλλη, θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς 8 λέξεις του ΣΚΑΪ.

Ο εκδότης του Σπύρου φτάνει στην Κέρκυρα για να του ανακοινώσει τα ευχάριστα που έχουν να κάνουν με την έκδοση του πρώτου του αστυνομικού μυθιστορήματος. Ο εκδότης όμως θα πέσει πάνω στην Έλλη η οποία ζητεί να ενημερωθεί για τους όρους της συμφωνίας που θα κληθεί να υπογράψει ο σύζυγος της στις 8 λέξεις. Όταν ακούει τη πρόταση του εκδότη δεν ενθουσιάζεται καθόλου από τους οικονομικούς όρους ζητώντας αναπροσαρμογή τόσο στα ποσοστά από τις πωλήσεις όσο και στην αρχική προκαταβολή που θα δοθεί στο Σπύρο. Ο εκδότης επιμένει να μιλήσει με το Σπύρο αρνούμενος να δεχθεί τις απαιτήσεις της Έλλης.

8 λέξεις: Ο εκδότης του Σπύρου υποχωρεί στις απαιτήσεις της Έλλης

Στη συνάντηση που ακολουθεί μεταξύ του εκδότη και του Σπύρου, η Έλλη είναι παρούσα κι εξακολουθεί να επιμένει στην αλλαγή των όρων της συμφωνίας. Ο Φρίξος είναι σαστισμένος. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Αφενός δεν θέλει να δυσαρεστήσει τη γυναίκα του, αφετέρου θέλει πάση θυσία να προχωρήσει στην έκδοση του πρώτου του αστυνομικού μυθιστορήματος.

Τελικά ο εκδότης πείθεται και δίνει στο Φρίξο μεγαλύτερο ποσοστό για τις πωλήσεις των βιβλίων του ενώ παράλληλα προσφέρεται να του δώσει και μια γενναία προκαταβολή. Ο Φρίξος με την Έλλη αυτή τη φορά δείχνουν να συμφωνούν και ο συμπαθής μας σουβλατζής υπογράφει με τον εκδότη τα συμβόλαια για την έκδοση του βιβλίου του και παίρνει και ένα καλό χρηματικό ποσό ως προκαταβολή γεγονός που ενθουσιάζει τόσο τον ίδιο όσο και τη γυναίκα του την Έλλη.

eksygiantis-µe…proypiresia

Εξυγιαντής µε…προϋπηρεσία

survivor:-kai-klama-i-marialena

Survivor νέα: Πάρτι στο Twitter με το χθεσινό επεισόδιο του Survivor