8 Λέξεις spoiler: Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη και η αντίδραση της Κατερίνας

Χamos

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Σκάι «8 Λέξεις».

Μια έκπληξη περιμένει τον Μιλτιάδη γυρνώντας στο σπίτι του στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων». Η Κατερίνα, μόλις ακούει το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, παγώνει και ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί πάρε – δώσε με το εξώγαμο παιδί του άνδρα της. Ο Μιλτιάδης παθαίνει σοκ από την αντίδραση της γυναίκας του – πόσο μάλλον που έχει ήδη προλάβει να συνδεθεί συναισθηματικά με τον Άλκη- και αντιδρά. Θα μπορέσει το ζευγάρι που έχει περάσει από τόσες φουρτούνες να ξεπεράσει και αυτή την κρίση;

Όμως, οι Μαρόγλου δεν είναι το μόνο ζευγάρι που δοκιμάζεται. Μετά από την σύλληψη του επ’ αυτοφώρω με την Ελισάβετ, ο Αιμίλιος προσπαθεί να βρει δίοδο επικοινωνίας με τη Μάγδα, όμως εκείνη έχει αποκλείσει κάθε επικοινωνία.

Ο Νικηφόρος και η Εύα πάλι κάνουν όνειρα μετά από την ανακάλυψη ότι εκείνη είναι έγκυος και αποφασίζουν να κάνουν ένα τραπέζι για να ανακοινώσουν το ευτυχές γεγονός στα πιο κοντινά τους πρόσωπα.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη Βικτώρια, ο Μιχαήλ, εκμεταλλευόμενος την απουσία της στο Λονδίνο, πηγαίνει τον Άγγελο για ένα βράδυ στο σπίτι της Εύας, με τον όρο να μείνει μυστικό.

Ένα περίεργο όνειρο αναστατώνει τη Νόνα, που το περιγράφει στον Οδυσσέα, την ίδια ώρα που η Έρση προσπαθεί να καταλάβει τί τρέχει με την Ευδοκία και την Αλίκη.

Τέλος, ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του.

Ανέκδοτο: Ο θάνατος της πεθεράς …! Τρελό γέλιο

Χamos

Προανακριτική επιτροπή για Ν. Παππά Εξέταση Κυρ. Τόμπρα