8 Λέξεις επεισόδια: Ελισάβετ και Μάγδα υποφέρουν

Χamos

8 Λέξεις επεισόδια: Τον δικό τους Γολγοθά βιώνουν η Μάγδα και η Ελισάβετ, στις 8 Λέξεις. Πράγματι, οι δύο πρωταγωνίστριες υποφέρουν, για τον ίδιο άντρα. Ο Αιμίλιος διχάστηκε, ερωτεύτηκε, αγάπησε και τις δύο τρελά. Μόνο που η εκλεκτή της καρδιάς του, είναι τελικά η Μάγδα. Το παρελθόν, όμως, δεν σβήνει τόσο εύκολα.

Την ίδια στιγμή, Άλκης παίρνει το επίθετο του Μιλτιάδη και το γιορτάζουν παρέα. Στο μεταξύ, Αποστολία επισκέπτεται το ατελιέ της Σμαράγδας, προκειμένου να αγοράσει κάτι όμορφο για τον γάμο. Η Αλίκη λέει αντίο στον Φρίξο και την Έλλη και φεύγει από την Κέρκυρα, ξεκινώντας έτσι το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της.

Παράλληλα, η Τζουλιάνα πάει να μείνει στο σπίτι του Μάρκου μετά την υποχώρηση της Ναυσικάς. Η Εύα με τον Νικηφόρο μαθαίνουν το φύλο του μωρού, ενώ η Ιφιγένεια δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί πάλι να εκβιάσει τον Ροδά. Η Ιφιγένεια με τον Άλκη προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τα ξαναβρούν ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα ενώ ο Άκης και η Αποστολία ανησυχούν πολύ για την Ηλιάνα.

Η Μάγδα και η Ελισάβετ θα βιώσουν τον δικό τους πόνο, απόψε στις 8 Λέξεις. Από τη μία πλευρά, η Μάγδα αμφιβάλλει για τον Αιμίλιο, ενώ από την άλλη η Ελισάβετ αγανακτεί που δε τον έχει. Οι αυτές ηρωίδες, μοιράζονται κάτι κοινό: Αγάπησαν και αγαπούν τον ίδιο άντρα.

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να πείσει την Μάγδα πως δεν τρέχει τίποτα με την Ελισάβετ. Ήταν μία παράνοια, μία τρέλα της στιγμής και δεν πρόκειται να το ξανά κάνει. Εκείνη, όμως, δε μπορεί να σβήσει από το μυαλό της όσα είδε. Η Ελισάβετ κλείνεται στο δωμάτιό της και κοιτάζει τις φωτογραφίες της με τον Αιμίλιο στο κινητό.

Φωτογραφίες που δείχνουν πως οι όμορφες στιγμές δε σβήνουν εύκολα και δεν ξεχνιούνται. Μέσα της υποφέρει που δε τον έχει. Η Μάγδα και η Ελισάβετ θ συνεχίσουν να υποφέρουν για τον ίδιο άντρα, μέχρι η πρώτη να τραβήξει άλλη πορεία, στις 8 Λέξεις.

ταλιμπαν

Ταλιμπάν: Η Τουρκία πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν

i-rosia-proteine-stin-ellada-na-paragei-rosika-emvolia-kata-tou-koronoiou

COVID-19: Η Ρωσία πρότεινε στην Ελλάδα μας να παράγει ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού