8 Λέξεις επεισόδια: Αυτό είναι το βρώμικο παρελθόν του Παύλου

8 Λέξεις επεισόδια: Αυτό είναι το βρώμικο παρελθόν του Παύλου

Ο Αρώνης πετάει έξω από το κανάλι τον σύντροφο της κόρης του. Άλλωστε, ο Παύλος δεν κατάφερε να κρύψει πολύ καλά το βρώμικο παρελθόν του, στις 8 Λέξεις. Ένα παρελθόν που τον στοιχειώνει και τον καταστρέφει. Συνδετικός κρίκος σε αυτή την προσπάθεια του Αρώνη, στάθηκε ο Αιμίλιος, ο οποίος γνώριζε αρκετά στοιχεία για το ποιόν του φίλου του.

8 Λέξεις επεισόδια: Αυτό είναι το βρώμικο παρελθόν του Παύλου

Οι έρευνες ξεκίνησαν και απέφεραν καρπούς. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Άκης Αρώνης να πέσει έξω. Η Ηλιάνα μαθαίνει για όλα όσα έκρυβε ο αγαπημένος της και σοκάρεται. Ζητάει απελπισμένη εκδίκηση, με την ψυχική της υγεία να επιβαρύνεται. Τί είναι αυτό που έκρυβε ο Παύλος και έφερε την καταστροφή;

Κι όμως, ο Παύλος, από τις 8 Λέξεις, κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς στο παρελθόν. Ήταν συνοδός πλουσίων γυναικών και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ξεγελάει ανυποψίαστες εύπορες γυναίκες, κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Έταζε έρωτες, λουλούδια κι αγάπες, ρίχνοντας στα “δίχτυα” του πολλές γυναίκες που τον ερωτεύτηκαν.

Έτσι, αποσπούσε τεράστια ποσά και ζούσε τη ζωή του, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο για νέα θύματα. Παράλληλα, εργαζόταν και ως ρεπόρτερ, κρύβοντας καλά το ένοχο παρελθόν του. Ο Αρώνης ανακαλύπτει την αλήθεια και γίνεται έξαλλος.

 

Τον απολύει από το κανάλι, αδιαφορώντας που χάνει ένα τόσο ισχυρό χαρτί. Μάλιστα, τον απειλεί πως εάν ξανά πλησιάσει την Ηλιάνα, θα τον σκοτώσει.

 

Ο Παύλος φεύγει από τις 8 Λέξεις, με το παρελθόν του να καίει την ψυχή της Ηλιάνας. Άλλη μια γυναίκα που έπεσε στην παγίδα αυτού του αδίστακτου άνδρα. Μόνο που, ο Αρώνης δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη….

 

farma

Η Φάρμα spoiler 04/6: Νέος αρχηγός και μια μεγάλη αποχώρηση την Παρασκευή

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Γιώργος Δρυς

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Γιώργος Δρυς