8 λέξεις: Ελισάβετ και Έκτορας έρχονται πολύ κοντά

Χamos

Ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της σειράς «8 λέξεις» είναι αναμφισβήτητα η Ελισάβετ η οποία με τη στάση που επιδεικνύει προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Η επιμονή της Ελισάβετ στον παράνομο έρωτα της με τον Αιμίλιο την οδήγησε τελικά στον εξευτελισμό της. Από τη μια εκτέθηκε – με τα καμώματα της – ανεπανόρθωτα στα μάτια του θείου της, του Άκη και από την άλλη είδε την απατημένη σύζυγο του Αιμίλιου τη Μάγδα να τη προσβάλει με το χειρότερο τρόπο μέσα στον εργασιακό της χώρο.

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά του Έκτορα
Η Ελισάβετ νιώθει πολύ απογοητευμένη από την όλη αντίδραση του Αιμίλιου. Ήλπιζε ότι ο άνθρωπος τον οποίο αγάπησε θα έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του και θα την ακολουθούσε. Απεναντίας είδε έναν άνθρωπο αδύναμο τελικά που άλλα της υπόσχονταν και άλλα τελικά έκανε. Έτσι αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Αυτή τη φορά στο δρόμο της θα βρεθεί ο Έκτορας ο οποίος προέρχεται από μια άτυχη σχέση και αναζητεί την ιδανική σύντροφο. Η Ελισάβετ γοητεύεται από τον άνδρα που έχει μπροστά της. Και του εξομολογείται το πάθημα της με τον Αιμίλιο που της έγινε μάθημα. Ο Έκτορας γνωρίζοντας τι εστί Αιμίλιος συμπαρίσταται στην Ελισάβετ. Και παράλληλα αρχίζει να νιώθει έντονα συναισθήματα γι’ αυτήν.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελισάβετ η οποία στο πρόσωπο του Έκτορα βλέπει τον άνδρα που θα μπορούσε να εμπιστευτεί και να ομορφύνει από δω και πέρα τη ζωή της.

Χamos

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα γίνεται πάλι μητέρα

n.-anastasiadis:-i-thesi-ton-evropaion-einai-pos-den-tha-dechthoun-pote-os-lysi-sto-kypriako-afto-pou-proteinei-i-tourkia

Ν. Αναστασιάδης: Η θέση των Ευρωπαίων είναι πως δεν θα δεχθούν ποτέ ως λύση στο Κυπριακό αυτό που προτείνει η Τουρκία