8 Λέξεις: Απρόσμενη τροπή με την εγκυμοσύνη της Έλλης

8-lekseis:-aprosmeni-tropi-me-tin-egkymosyni-tis-ellis

Η Έλλη θα μάθει κάτι για την εγκυμοσύνη της, στις 8 Λέξεις, που θα την σοκάρει! Μία επίσκεψή της στον γυναικολόγο, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι.

Ένας τυπικός υπέρηχος θα εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο, με τους πρωταγωνιστές να μένουν άφωνοι. Ο Φρίξος θα μείνει δίπλα της, στηρίζοντάς τη, εκείνη, όμως, θα αισθανθεί φρικτά.

Μετά τον γάμο τους που άφησε εποχή, έρχονται νέα προβλήματα στη σχέση τους που θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Στο μεταξύ, ο Φρίξος ετοιμάζεται να έρθει σε επαφή με έναν άνθρωπο που θα του αλλάξει τη ζωή. Πριν, βέβαια, από όλα αυτά, ένα δυσάρεστο γεγονός τους χτυπάει την πόρτα.

Το ζευγάρι πηγαίνει για τον τυπικό υπέρηχο, ευτυχισμένο. Κανείς δεν περιμένει την σοβαρή αυτή εξέλιξη. Η Έλλη μαθαίνει πως η εγκυμοσύνη της δεν υφίσταται στις 8 Λέξεις. Όλα ήταν ένας λάθος συναγερμός. Δεν ήταν ποτέ έγκυος, με το ζευγάρι να κάνει άσκοπα όνειρα για το μέλλον του μωρού.

Ο γιατρός τους ενημερώνει πως αυτό είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Η Έλλη, όμως, ξεσπάει, με τον Φρίξο να παρακολουθεί άφωνος. Ο γιατρός επιμένει πως πολλά ζευγάρια κάνουν λάθος στην αρχή, αλλά η ελπίδα δεν πρέπει να χάνεται. Θα προσπαθήσουν ξανά. Φυσικά, η πρωταγωνίστρια δεν ακούει τίποτα.

Ένα λάθος του Φρίξου θα φέρει αναστάτωση στη σχέση τους. Εκείνος, πάνω στον πανικό του, θα αφήσει να εννοηθεί πως ο γάμος με την Έλλη, στις 8 Λέξεις, έγινε για την εγκυμοσύνη της! Αυτό θα στεναχωρήσει πολύ την Έλλη, η οποία θα απομακρυνθεί. Από την άλλη πλευρά, ο Φρίξος θα προσπαθήσει να μαζέψει τα σπασμένα…

Β. Κικίλιας: Θα ξεπεράσουμε σήμερα τους 4.615.000 εμβολιασμούς

Βασίλης Κικίλιας: Θα ξεπεράσουμε σήμερα τους 4.615.000 εμβολιασμούς

Χamos

Survivor νέα: Τον έστησαν στον τοίχο