8 Λέξεις: Αιμίλιος και Ελισάβετ ξανά μαζί

8 Λέξεις: Αιμίλιος και Ελισάβετ ξανά μαζί

Η τελευταία τους συνάντηση μπορεί να φάνηκε καθοριστική, το τέλος, όμως δεν έχει έρθει. Ο Αιμίλιος πληγώνει με τα λόγια του την Ελισάβετ στις 8 Λέξεις, τονίζοντάς της πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί.

8 Λέξεις: Αιμίλιος και Ελισάβετ ξανά μαζί

Ο ίδιος προσπαθεί με αργά και σταθερά βήματα να γίνει ο σύζυγος και πατέρας που πάντα ονειρευόταν να έχει η Μάγδα στο πλευρό της, με σκοπό να εξιλεωθεί.

Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, όσο κι αν φαίνεται. Δείχνοντας στην Ελισάβετ πως δε νιώθει τίποτα για εκείνη, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο πόνο στον εαυτό του. Γνωρίζει μέσα του πως με το να απομακρύνει την αγαπημένη του με ψέματα, είναι ανούσιο και επίπονο. Στο μεταξύ, η Μάγδα πετάει στα σύννεφα, κάνοντας ετοιμασίες για την άφιξη της κόρη της στον κόσμο. Όλα αυτά, χωρίς να έχει ιδέα για τη συνέχεια…

Ο Αρώνης ήταν η χαριστική βολή για να έρθει μία ώρα αρχύτερα η διάλυση στη σχέση τους. Ο Αιμίλιος, αρνούμενος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, συνέχιζε να καθυστερεί το ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε σύζυγο και ερωμένη. Ζούσε μία παράλληλη ζωή, πληγώνοντας και τις δύο πλευρές αμφότερα. Όταν ο Αρώνης επέβαλε το τέλος αυτής της σχέσης, ο Αιμίλιος αποφάσισε να κάνει το σωστό.

Έδιωξε την Ελισάβετ από το πλευρό του, καταρρακώνοντάς τη. Της φώναξε πως ποτέ δεν είχε σκοπό να χωρίσει την γυναίκα του, πως ήταν όλα ένα τεράστιο ψέμα. Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί πως ο Αιμίλιος ήταν μια τεράστια ροζ φούσκα που έσκασε μαζί με τα όνειρά της, στη σειρά 8 Λέξεις. Έτσι, για λίγο καιρό απομονώνεται, βιώνοντας μόνη τον πόνο της προδοσίας. Όχι, όμως, για πολύ.

Το πάθος των δύο ερωτευμένων θα φουντώσει ξανά. Η Ελισάβετ δε θα δεχτεί εύκολα πως εκείνη και ο Αιμίλιος δε θα είναι ποτέ ξανά μαζί, στις 8 Λέξεις. Όσο κάθετος κι αν είναι ο πρωταγωνιστής, αυτή θα επιμείνει, μέχρι το τελειωτικό χτύπημα. Δε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναιρέσει όσα της είχε πει, μέσα σε μια στιγμή. Οι δυο τους θα περάσουν μία νύχτα πάθους ξανά.

Όλα αυτά, για να έρθει η επόμενη μέρα, όπου ο Αιμίλιος θα της ανακοινώσει πως δε θέλει να δώσει άλλη συνέχεια σε αυτή την τρέλα.serfare.com

Αγγελική: Ο Δημήτρης συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι του

Αγγελική: Ο Δημήτρης συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι του

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 118 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες: Επεισόδιο 119 – Β Κύκλος