8 Λέξεις: Άγριο ξύλο του Άκη με τον Σίμο – Πιάνονται στα χέρια για τον γάμο

8 Λέξεις: Άγριο ξύλο του Άκη με τον Σίμο - Πιάνονται στα χέρια για τον γάμο

Στις 8 Λέξεις, η Σμαράγδα με τον Σίμο δεν έχουν σκοπό να κάνουν πίσω επειδή το θέλει ο Ακης. Ετσι, αφού ετοιμάζουν τα πάντα για τον γάμο, τον φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων, γεγονός που εξοργίζει τον Αρώνη σε αφάνταστο βαθμό.

 

Η Σμαράγδα και ο Σίμος είναι στο σπίτι και ετοιμάζονται να πάνε στο δημαρχείο, ξαφνικά όμως χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται ο Ακης. Η ξαφνική επίσκεψη του Αρώνη ταράζει φυσικά το πρόγραμμά τους: «Ακη, τι θες εδώ τέτοια ώρα;», τον ρωτάει η Σμαράγδα. «Μπα, θα σε ρωτήσουμε κιόλας; Για να δω την κόρη μου; Κάνε μας τη χάρη, κυρία Σμαράγδα. Οποτε θέλω θα έρχομαι», της απαντάει.

Τελικά ο Ακης κάποια στιγμή φεύγει και παρ’ όλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του, με κουμπάρα την Κατερίνα. Λίγο αργότερα συζητούν τι θα κάνουν με τον Ακη:

«Τι εννοείς, Σμαράγδα, τι θα κάνουμε; Είμαστε παντρεμένοι και δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα. Θα το καταπιεί και θα πει κι ένα τραγούδι», υποστηρίζει ο Σιμός, ενώ η Σμαράγδα που τον ξέρει λίγο καλύτερα, συνεχίζει να ανησυχεί: «Νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον να το μάθει από εμάς», του λέει. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

 

Ετσι η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Ακη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν: «Μπα, καλώς τους. Τι συμβαίνει; Γιατί μου ήρθατε σαν τα πιτσουνάκια;», τους ειρωνεύεται και η Σμαράγδα παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει: «Ακη, εγώ με τον Σίμο παντρευτήκαμε. Απλά σου το λέω γιατί δεν θέλω να το μάθεις από αλλού”»!

Η αντίδρασή του Αρώνη δεν είναι αυτή που περίμεναν! Ξαφνικά γίνεται κατακόκκινος: «Τι κάνετε λέει; Κι έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου; Σε είχε προειδοποιήσει κι εσύ με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια. Ενα να ξέρεις, ότι αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι, θα σας τσακίσω και τους δύο», τους φωνάζει και ο Σίμος δεν αντέχει τις προσβολές: «Τι λες ρε, ποιον θα τσακίσεις;», του λέει και η σύρραξη μεταξύ των δύο αντρών δεν αργεί. O Ακης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο, ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει: «Σταματήστε και οι δυο σας. Βοήθεια!», φωνάζει.

Η φασαρία ακούγεται μέχρι έξω και στο γραφείο του Ακη μπαίνουν η Ηλιάνα με τον Δημήτρη, που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα: «Σας παρακαλώ, σταματήστε. Ντροπή σας», τους μαλώνει η Ηλιάνα και αφού τους χωρίζουν, ο Σίμος παίρνει τη Σμαράγδα και φεύγουν.

Εξαλλος ο Ακης γυρίζει σπίτι σε κακά χάλια και η Αποστολία των ρωτάει τι έγινε και είναι έτσι. Οταν της εξηγεί ο Ακης, καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της: «Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα; Σε ρωτάω! Δεν θα γινόταν ποτέ αυτός ο γάμος. Να ξέρεις Αποστολία ότι έκανες πολύ μεγάλο φάουλ», της λέει μέσα στα νεύρα.

Η Σμαράγδα μετά τα γεγονότα δεν μπορεί να ησυχάσει και φοβάται ότι ο Ακης δεν θα το αφήσει έτσι: «Τρέμω ότι θα με χτυπήσει εκεί που πονάω, Σίμο. Στο παιδί μου. Να δεις ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μου την πάρει.

 

Το είχε πει ξεκάθαρα την άλλη φορά, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να ζει η κόρη του μαζί σου», του λέει και κλαίει. Ο Σίμος προβληματισμένος συναντιέται με τον Εκτορα για να του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό: «Μπορεί να της πάρει το παιδί; Εχει αυτό το δικαίωμα;», του ρωτάει.

Ωστόσο ο Ακης έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει, είτε με νόμιμο τρόπο είτε με παράνομο, και αυτό έχει σκοπό να κάνει και με το παιδί. Θέλει να το πάρει από τη Σμαράγδα πάση θυσία, όμως η Αποστολία συγκρούεται μαζί του όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα:

 

 

«Αυτό που πας να κάνεις, να πάρεις το παιδί από τη μάνα του, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Είναι αμαρτία Ακη, μην το κάνεις σε παρακαλώ», του ικετεύει. Την ίδια στιγμή όμως ο Αρώνης, τυφλωμένος από το μίσος, ετοιμάζει κι άλλη καταστροφή για το ζευγάρι, οικονομική! Και απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

Ο Εκτορας συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση της Γεωργίας και αφού κάνει την έρευνά του, την ενημερώνει πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει πολύ υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και δεν αργούν οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά. Λίγο αργότερα ο Εκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, ωστόσο το κλίμα μεταξύ τους αλλάζει το επόμενο πρωί.

Ο Ακης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ψαρέψει την Αποστολία για να μάθει αν είναι ερωτευμένη, αλλά εκείνη υπεκφεύγει και δεν του δίνει καμία απάντηση. Γεγονός που βάζει τον Ακη σε νέες σκάψεις. Λίγο μετά και από έναν καβγά που έχουν μεταξύ τους, ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που τη λέει στην Αποστολία και, όπως φαίνεται, αρχίζει να κερδίζει πόντους μαζί της.serfare.com

ΉΛΙΟΣ: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Διώνης

ΉΛΙΟΣ: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Διώνης

Θετικός στον κορονοϊό ο Ηλίας Μέλετης – H αποχή από τα Καλύτερα μας Χρόνια