8 λέξεις: αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς! Το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Spoilers

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 08:10

Έρωτες, γάμοι, απόπειρες ανθρωποκτονίας, συλλήψεις, ψυχιατρεία. Από όλα έχει ο μπαξές στο συγκλονιστικό φινάλε των 8 λέξεων. Η σειρά ρίχνει τίτλους τέλους. Για μερικούς η ιστορία θα έχει ευτυχή κατάληξη αλλά για κάποιους άλλους η πραγματικότητα θα είναι πολύ σκληρή.

Ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις; Αρχικά θα ξεκινήσουμε με τα χαρμόσυνα, όπου αφορούν τον Μιχαήλ και την Βικτωρία. Η σχέση τους θα κλείσει με έναν ωραίο πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα.

Όπου μάλιστα μπροστά στους καλεσμένους θα ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Βικτώριας. Σαν επιστέγασμα μάλιστα θα δούμε την πολιτική καριέρα του Μιχαήλ να εκτοξεύετε.

Αντίστοιχο αίσιο τέλος θα έχει και η σχέση της Ναυσικάς με τον Μάρκο. Ο τελευταίος βρίσκει την ευκαιρία στον γάμο να ρίξει

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εκεί για τους πρωταγωνιστές στις 8 Λέξεις. Έκτορας και Δάφνη κάνουν το μεγάλο βήμα και οδηγούνται στα σκαλιά της εκκλησίας. Ταυτόχρονα ο Αιμίλιος πετάει στον 7ο ουρανό, μαθαίνοντας για τη νέα εγκυμοσύνη της Μάγδας.

Ο Φρίξος αντιμετωπίζει επιτυχώς τα προβλήματα του με το βιβλίο και ζει ευτυχισμένα με την Έλλη. Ενώ Ιφιγένεια και Σπύρος κερδίζουν το στοίχημα του βιβλιοπωλείου.

Ο Σίμος από την πλευρά του παίρνει αυτό που ήθελε αφού γίνεται επιτέλους ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων.

Υπάρχουν όμως και δυσάρεστες εξελίξεις. Το τρίγωνο Οδυσσεάς – Ηλιάνα – Άκης δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Η Ηλιάνα παθαίνει υστερία και κατευθύνεται στην Κέρκυρα, έχοντας στα χέρια της ένα όπλο.

Εκεί βρίσκει τον Οδυσσέα. Τότε η Ηλιάνα οπλίζει και πυροβολεί. Ο Οδυσσέας μετά από μάχη, γλιτώνει από τον πυροβολισμό και καταφέρνει να την αφοπλίσει.

Τότε ο Οδυσσέας κατευθύνεται στην αστυνομία και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους.

Η Ηλιάνα συλλαμβάνεται και ο πρώτος που ειδοποιείται είναι ο Άκης, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει αυτά που ακούει. Όταν όμως η Ηλιάνα ομολογεί, ο Άκης καταρρέει.

Το τέλος των κεντρικών πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις βρίσκει τον Άκη απαρηγόρητο. Οδυσσέας και Έρση τα ξαναβρίσκουν. Ενώ η Ηλιάνα καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική!

Spoilers

Ζώδια: Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Spoilers

Survivor spoiler: άγριος καυγάς Κατσούλη – Ασημακόπουλου πίσω από τις κάμερες