7 χρόνια αργότερα …. Μητέρα έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή – 7 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια

Μία μητέρα δωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή αλλά 7 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια.

H ζωή της Kris Smith ξεκίνησε δύσκολα. Σε όλα τα παιδικά της χρόνια πέρασε από πολλές ανάδοχες οικογένειες, μετακομίζοντας συνέχεια. Δεχόταν συνεχώς κακοποίηση και αμέλεια. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το έσκασε από το σπίτι της σε ηλικία 14 ετών για να ζήσει μόνη της.

Η ζωή έπειτα δεν έγινε ευκολότερη. Πέρασε από δύσκολες σχέσεις και έφτασε στο σημείο να κοιμάται στο δρόμο και να παρακαλάει για χρήματα. Σε ηλικία 17 ετών γέννησε το γιο της Matthew. Μετά τη γέννησή του μετακόμισε μαζί με έναν αλκοολικό άντρα και παρά τους συνεχείς καυγάδες, προσπάθησε για κάποια χρόνια να κρατήσει ενωμένη τη μικρή της οικογένεια.

Τότε έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά. Αλλά αυτή τη φορά η κόρη της πέθανε μερικές μέρες μετά τη γέννα. Η κηδεία του μωρού έγινε στα τρίτα γενέθλια του Matthew. Για την Kris έπεσαν μεγάλο ψυχολογικό φορτίο: «Έπρεπε να γιορτάσω τη ζωή του ενός παιδιού και να θρηνήσω τη ζωή του άλλου την ίδια μέρα. Και όλα μέσα μου διαλύθηκαν.»

Αλλά η τραγωδία έκανε κάτι ξεκάθαρο, που της ράγισε την καρδιά. Δεν είχε τις δυνατότητες να προσφέρει στο γιο της τη ζωή που ήθελε για εκείνον. Και έτσι τον έδωσε για υιοθεσία. Το παιδί ήταν 3,5 ετών και εκείνη 21. Αλλά ένιωσε τότε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για το παιδί.

Αλλά αυτή τη φορά είχε χωρίσει από τον σύντροφό της. Τα επόμενα 7 χρόνια ήταν αόριστα: δεν μπορούσε να βρει το σκοπό της ζωής της στον κόσμο. Μερικές φορές ήταν άστεγη και είχε χάσει κάθε ελπίδα.

Τότε μια μέρα όλα άλλαξαν. Η Kris μπήκε μέσα σε ένα εστιατόριο και πήρε το θάρρος να ζητήσει για δουλειά. Ο ιδιοκτήτης είδε κάτι στο πρόσωπο της Kris και ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία. Η ζωή της άλλαξε ριζικά έπειτα από αυτό. Κατάφερε να βρει ένα σπίτι και έβαλε τη ζωή της σε μια τάξη.

Σύντομα γνώρισε έναν άντρα, τον Joe, που της φέρθηκε με σεβασμό. Ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για εκείνη. Μέχρι τότε είχε μόνο κακές εμπειρίες. Τώρα γνώριζε την πραγματική αγάπη.

Εντέλει η Kris και ο Joe παντρεύτηκαν. Εκείνος ήταν φανταστικός πατέρας και η Kris έμαθε πως είναι να ζει σε μια οικογένεια, όπου την αγαπούν.

Αλλά το πρώτο της παιδί; Το σκεφτόταν κάθε μέρα. Βρήκε το κουράγιο χάρη στον Joe και αποφάσισε να επικοινωνήσει με την πρόνοια και να μάθει τι απέγινε το γιος της. Αυτό που έμαθε δεν ήταν αυτό που περίμενε: όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν είχε υιοθετήσει τον Matthew. Όλα αυτά τα χρόνια που έκλαιγε και αναρωτιόταν πως ήταν, το παιδί βρισκόταν σε ίδρυμα.

Οδήγησε αμέσως εκεί και αυτό που συνέβη ήταν μια πολύ συγκινητική επανένωση. Οι υπάλληλοι της κοινωνικής πρόνοιας σπάνια βλέπουν τέτοιες περιπτώσεις: τώρα που η ζωή της μητέρας ήταν σταθερή, μπορούσε να πάρει μαζί της σπίτι το γιο της, ή να τον υιοθετήσει η ίδια. Η Kris δεν πίστευε ότι είχε μπορούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της, και ότι δε τον έχασε για πάντα.

Η φωτογραφία από τη μέρα που έλαβε την επίσημη επιμέλεια του γιου της θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι τους.

Η babysitter έβαλε το μωρό τους για ύπνο – 2 ώρες μετά κάλεσε τους γονείς του κλαίγοντας

Κάτια Ταραμπάνκο: «Με έχει απατήσει σύντροφος μου με την κολλητή μου»