42°C: Πρεμιέρα για το ψυχολογικό – ερωτικό θρίλερ

πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00

42°C

Με μια «υπόσχεση» προς τους τηλεθεατές κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 η νέα τηλεοπτική παραγωγή από την COSMOTE TV: Οι «42°C» θα μας καθηλώσουν στους δέκτες μας!

Πρόκειται άλλωστε για μία σειρά μυστηρίου, που χαρακτηρίζεται ως ψυχολογικό – ερωτικό θρίλερ και η οποία αποτελείται από οκτώ επεισόδια, που θα είναι όλα μαζί διαθέσιμα, back to back για ένα απολαυστικότατο binge watching όλο το Σαββατοκύριακο!

Η υπόθεση

Όλα εκτυλίσσονται σε ένα ελληνικό νησί, όταν η Λένα, επιστρέφει στην οικογένειά της, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της. Οι δύο θείες της, αδερφές της μητέρας της, μία «αυστηρών αρχών», μια πιο ήπια, οι θείοι, ο πατέρας της και η αδερφή της, την περιμένουν, ενώ από την αρχή είναι φανερή μια ατμόσφαιρα έντασης και οργής. Λίγες ώρες αργότερα, η αδερφή της βρίσκεται νεκρή στο ίδιο σημείο με τη μητέρα της. Ένα τυχαίο γεγονός ή ένα μήνυμα; Ποιος το στέλνει και ποιος το λαμβάνει;

Στους «42°C», τα ερωτήματα πλημμυρίζουν τον τηλεθεατή και τους πρωταγωνιστές με την ίδια ένταση και η Λένα στρέφεται στον εφηβικό της έρωτα και τους παλιούς φίλους και γνωστούς, αναζητώντας τις απαντήσεις. Παράλληλα, εμφανίζεται στο προσκήνιο ο Αστυνόμος Αστερίου που αναλαμβάνει την έρευνα του θανάτου μιας νεαρής κοπέλας σε μια κλειστή κοινωνία, με κλειστά στόματα, που κρύβουν με κάθε κόστος την αλήθεια και όλα όσα μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Ηθοποιοί και συντελεστές

Η κινηματογραφική αισθητική της σειράς, που αποτυπώνεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα στην οθόνη μας, φέρει την υπογραφή καταξιωμένων επαγγελματιών στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τόσο έμπειρους ηθοποιούς εγνωσμένης αξίας, όσο και νέα ταλέντα. Τον ρόλο της Λένας υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Swift, ενώ ο Χρήστος Λούλης τον Αστυνόμο Αστερίου που ερευνά τον θάνατο της αδερφής της. Η Κατερίνα Λέχου είναι η θεία Καίτη, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είναι ο Μιχάλης, ο Theo Alexander είναι ο Μάρκος, η Έμιλυ Κολιανδρή είναι η θεία Ελένη και η Μπέτυ Αποστόλου η Μαρία. Ο Κώστας Νικούλι είναι ο Νίκος, ο εφηβικός έρωτας της Λένας, στον οποίο στρέφεται για βοήθεια. Παίζουν ακόμα η Σεμίραμις Αμπατζόγλου (Άννα), ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Δημήτρης), η Μαριέλλη Μανουδάκη (Αλίκη), ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου (Σταύρος) και η Στεφανία Σωτηροπούλου (Μυρτώ).

«Οι 42οC αποπνέουν μια κινηματογραφική ποιότητα διεθνών προδιαγραφών που περιέχει έντονα το ελληνικό στοιχείο. Αυτό που καταφέραμε, είναι να δημιουργήσουμε μια σειρά που θα ανταποκρίνεται στα υψηλά standards των τηλεθεατών της COSMOTETV», δήλωσε κατά την παρουσίαση της σειράς ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit), απηχώντας τον πυρήνα σκέψης όλου του team, ενώ από την πλευρά του ο Executive Director της COSMOTETV, Δημήτρης Μιχαλάκης, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας σειρά ‘42°C’, καθώς πρόκειται για μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με δυνατή πλοκή, υψηλή αισθητική και εξαιρετικό cast. Αποτελεί την ιδανική συνέχεια της πορείας μας στη μυθοπλασία, στην οποία ο κόσμος έχει δείξει μεγάλη ανταπόκριση. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε premium παραγωγές, υψηλής ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών κι απαιτήσεων του ελληνικού κοινού».

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη ενώ την εκτέλεση παραγωγής η εταιρεία Tanweer Productions. Την υπέροχη, πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Σταύρος Μαρκόνης (Buma Award για τη σειρά «Ik Weet Wie Je Bent»), ενώ το τραγούδι της αρχής λέγεται Falling, σε σύνθεση Λεωνίδα Κουλούρη και στίχους/ερμηνεία Μαρτίνας Δημοπούλου.

Πρεμιέρα για τους «42°C» την Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 20:00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, ενώ και τα οκτώ επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Ένα ελληνικό, ψυχολογικό – ερωτικό θρίλερ, μία πολλά υποσχόμενη νέα σειρά που υπόσχεται να μας καθηλώσει, καθώς διαθέτει όλα τα συστατικά της επιτυχίας – μένει η επιβεβαίωση του κοινού!

survivor

Survivor spoiler: Ανακοίνωση για την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς

Εγκρίθηκε ελληνικό πρόγραμμα ύψους 500 εκατ. ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων εστίασης που επλήγησαν από τον κορονοϊό – Μ. Σχοινάς: Στηρίζουμε έμπρακτα την ανάκαμψη της οικονομίας

Εγκρίθηκε ελληνικό πρόγραμμα ύψους 500 εκατ. ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων εστίασης που επλήγησαν από τον κορονοϊό – Μ. Σχοινάς: Στηρίζουμε έμπρακτα την ανάκαμψη της οικονομίας