42°C: Η νέα σειρά μυθοπλασίας «42°C» έρχεται στις 14 Μαίου

42

Η νέα σειρά μυθοπλασίας «42°C» σε παραγωγή COSMOTE TV έρχεται τον Μάιο για να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι μυστηρίου. Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ οκτώ επεισοδίων εκτυλίσσεται γύρω από ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία ενός νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της Λε?νας (Ναταλία Swift),η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, η Λένα θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και με καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Theo Alexander και η Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14/5 στις 20.00 στο COSMOTE SERIES MARATHON HD με όλα τα επεισόδια back-2-back. Μετά την προβολή τους στο κανάλι τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS, ενώ από τη Δευτέρα 24/5 στις 22.00 και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα θα προβάλλεται ένα επεισόδιο στο COSMOTE SERIES HD.

Σύνθεση: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Στίχοι / Ερμηνεία: ΜΑΡΤΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Ενορχήστρωση, μουσική επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ
Ηχογράφηση, μίξη, mastering: ARTRACKS RECORDING STUDIOS

Χamos

Τον αναγνώρισα αμέσως – Θα του κάνω μήνυση λέει για τον επιδειξία η 28χρονη Κύπρια – Σοκαρισμένα τα θύματα

Χamos

Κορωνοϊός: Φρίκη στην Ινδία – Δεκάδες πτώματα ξεβράστηκαν στις όχθες του Γάγγη(σοκ)