Σχέσεις: 4 άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Οι άβολες στιγμές στο σεξ έχουν συμβεί σε όλους μας και είναι εξαιρετικά συνηθισμένες και πολλές φορές επαναλαμβανόμενες. Και μπορεί εκείνη τη στιγμή να θέλεις ν’ ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, είναι σχεδόν βέβαιο, ωστόσο, το ότι στο τέλος συνήθως γελάς μαζί με τον σύντροφό σου!

Το λάθος εσώρουχο, τη λάθος στιγμή

Σαφώς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code για να κάνεις sex, πιθανότατα όμως μπορεί να σου συμβεί ορισμένες φορές το εσώρουχό σου να είναι ό,τι λιγότερο σέξι μπορείς να φανταστείς και να νιώσεις λίγο άβολα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν αγχώνεσαι την ώρα που εκείνος έχει αρχίσει να σε γδύνει, μπορείς να σταματήσεις για λίγο τη διαδικασία, να πας στο μπάνιο και να επιστρέψεις γυμνή και δριμύτερη. Εναλλακτικά αντιμετώπισέ το με χιούμορ και, μεταξύ μας, μην το σκέφτεσαι καν. Σημασία έχει ότι του αρέσεις, ό,τι και να φοράς.

Όταν εκείνος έρχεται αμέσως σε οργασμό

Όσο άβολο είναι για σένα, άλλο τόσο είναι και για τον σεξουαλικό σου σύντροφο. Αν όμως πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός χωρίς περαιτέρω ψυχοπαθολογία, τότε απλά ξεκινάς το παιχνίδι και του ζητάς να σε βοηθήσει να έρθεις κι εσύ σε οργασμό. Win win.

Όταν εκείνος δεν έχει ιδέα από γυναικεία ανατομία

Αρκετοί ερωτικοί σύντροφοι δυστυχώς δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το γυναικείο σώμα, ώστε να συμβάλουν στην απόλαυση κατά το sex. Και αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά άβολο. Πώς θα λύσεις λοιπόν αυτό το πρόβλημα; Απλά καθοδηγώντας τον σύντροφό σου ώστε να κάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι!

Όταν συνειδητοποιείς εκ των υστέρων το πόσο βρώμικα μίλησες

Εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει φίλτρο και όρια στον εαυτό μας, όμως μετά το sex δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε άβολα με το επίπεδο του dirty talk στο οποίο έχουμε φτάσει. Αν λοιπόν κάποια στιγμή νιώσεις ότι το παράκανες και θέλεις να το συζητήσεις μαζί του, κάνε το με χιουμοριστική διάθεση. Και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα από την άλλη πλευρά.

Πηγή: allyou.gr

Ντέβα Κασέλ: H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ μοιράζει απανωτά εγκεφαλικά! – φωτογραφία

Ζώδια: Τα μυαλά αυτών των ζωδίων “παίρνουν αέρα” εύκολα