3χρονο κοριτσάκι που νίκησε τον καρκίνο έγινε παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών της


Η λευχαιμία, είναι μια πάρα πολύ άσχημη ασθένεια, που έχει πολύ χαμηλά ποσοστά επιβίωσης. Αυτή, είναι η συγκινητική ιστορία της μικρής Skye Savren-McCormick η οποία πάλεψε με νύχια και με δόντια και κατάφερε να βγει ζωντανή. Ωστόσο, δεν θα τα κατάφερνε μόνη της. Όταν η σωτήρας της, ζήτησε από την Skye να παρευρεθεί στον γάμο της, εκείνη ξετρελάθηκε με την ιδέα.

Θέληση για ζωή: Δάκρυσαν όλοι όταν την είδαν παρανυφάκι



Στους γάμους ένα πολύ όμορφο μέρος, πέρα από τη συγκίνηση και την χαρά για το νεόνυμφο ζευγάρι, είναι το να βλέπεις μικρά κορίτσια ντυμένα ως παρανυφάκια.


Οι καλεσμένοι όμως, στον γάμο της Hayden Hatfield Ryals, έγιναν μάρτυρες σε μια ακόμα πιο συγκινητική και χαρμόσυνη σκηνή. Όλοι δάκρυσαν όταν η 3 ετών Skye Savren-McCormick μετέφερε με το καλαθάκι της λουλούδια προς τον γαμπρό. Μήπως ήταν αυτή η πιο συγκινητική στιγμή σε όλο το μυστήριο;

Θέληση για ζωή: Η μητέρα της μικρής δήλωσε, ότι η κόρη της δεν θα τα κατάφερνε χωρίς την Hayden.

Τον Μάρτιο του 2016 η μικρή Skye διαγνώστηκε με λέμφωμα και νεανική μυελομονοκυτταρική λευχαιμία. Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου που εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών. Για να επιζήσει, έπρεπε απαραιτήτως να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους ευτυχώς, η μικρή βρήκε συμβατό δότη, την Hayden Hatfield Ryals.


Με ποσοστό επιβίωσης το 10%, η μητέρα της μικρής δήλωσε, ότι η κόρη της δεν θα τα κατάφερνε χωρίς την Hayden.

Μήνες μετά την μεταμόσχευση, η Hayden Hatfield Ryals, επικοινώνησε με τους γονείς του κοριτσιού μέσω του οργανισμού στον οποίο είχε δωρίσει μυελό των οστών. Τους ρώτησε, αν η κόρη τους θα ήθελε να βρίσκεται στον επικείμενο γάμο της ως παρανυφάκι. Το 3χρονο κορίτσι ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ με την ιδέα.



Η πρώτη τους συνάντηση, ήταν στην τελική πρόβα του γάμου, αν και η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Από τότε, ο δεσμός μεταξύ τους είναι ακόμη δυνατότερος. Στην διάρκεια της τελετής οι καλεσμένοι έκλαιγαν διαρκώς και δήλωναν περήφανοι για την κίνηση της νύφης, αλλά και για την δύναμη που επέδειξε η Skye.

Θέληση για ζωή: Ο αγώνας της μικρής Skye

Το μικρό κορίτσι πάλευε με τον καρκίνο σχεδόν όλη της τη ζωή. Στην ηλικία του ενός έτους, διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής λευχαιμία. Έκανε μεταγγίσεις αίματος σχεδόν καθημερινά και βρισκόταν στο νοσοκομείο για πάνω από 10 μήνες, εξαιτίας επιπλοκών στη διάρκεια της θεραπείας. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών, ίσως να είναι η μόνη ελπίδα ασθενών που υποφέρουν από λευχαιμία, λεμφώματα και άλλες απειλητικές προς τη ζωή ασθένειες.



«Είχα εγγραφεί στα μητρώα ως δότης μυελού των οστών όταν ήμουν στο κολέγιο. Μόλις με πήραν τηλέφωνο και έμαθα, ότι υπάρχει συμβατός ασθενής, η ζωή μου απέκτησε και πάλι νόημα», δήλωσε η ευτυχισμένη νύφη.

Written by alexandros

Πέταξαν σκουπιδοτενεκέ σε σκηνή τουριστών – 12χρονος σε κρίσιμη κατάσταση

4 Αυγούστου 1865: Καθιερώνεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας