21/4 Survivor trailer: Καινούριες κατηγορίες στον Τριαντάφυλλο Αν μείνει την πατήσαμε! Γύρισμα μπιφτέκας ΞΑΝΑ!

Δεν πείστηκαν όλοι από τα λόγια του Ντάφυ Η κίνηση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό του Survivor 4 να μην τον στηρίξει αυτήν τη φορά και να τον αφήσει να αποχωρήσει δεν ερμηνεύτηκε θετικά από όλους.  Ιδιαίτερα φορτισμένη φαίνεται να είναι η ατμόσφαιρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου εν …
Ιδιαίτερα φορτισμένη φαίνεται να είναι η ατμόσφαιρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου εν αναμονή της αποψινής αποχώρησης ενός ακόμη παίκτη από το Survivor 4, όπως ….

φαίνεται στο trailer για το σημερινό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από δύο ήττες τους οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, o Τριαντάφυλλος εμφανώς φορτισμένος πήρε τον λόγο και ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, προκειμένου να βοηθηθούν οι συμπαίκτες του.

Όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου, η κίνηση αυτή του Τριαντάφυλλου δεν ερμηνεύτηκε θετικά από όλους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μάλιστα εμφανίζεται να κοροϊδεύει τον Ντάφυ, μιμούμενος τη φωνή του όταν κάλεσε τον κόσμο “να τον αφήσει να φύγει” και με ειρωνικό τόνο δηλώνει ότι ο Τριαντάφυλλος τόσον καιρό έλεγε να μην τον αφήσουν να φύγει!

«’Άμα φύγει ο Ασημακόπουλος και παραμείνει ο Τριαντάφυλλος την έχουμε πατήσει..» τονίζει.

Λόττο 21/4 ( Κλήρωση 2198 ) – Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν

Την Πέμπτη (22/4) επιστρέφει στο παρκέ ο Ντέιβις

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την Πέμπτη 22/4 επιστρέφει στο παρκέ ο Ντέιβις