18χρονος εισέβαλε με ματσέτα σε παιδικό σταθμό στη Βραζιλία. Τουλάχιστον δύο μικρά παιδιά νεκρά

18chronos-eisevale-me-matseta-se-paidiko-stathmo-sti-vrazilia.-toulachiston-dyo-paidia-nekra

Ένας 18χρονος οπλισμένος με ματσέτα, φέρεται να σκότωσε τουλάχιστον δύο παιδιά και να τραυμάτισε έναν δάσκαλο σε παιδικό σταθμό, σύμφωνα με τις βραζιλιανές αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά ήταν μικρότερα των δύο ετών.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης, οπλισμένος με ματσέτα, εισέβαλε στον παιδικό σταθμό στην πόλη Saudades, στην πολιτεία Santa Catarina.

Όταν οι γείτονες έσπευσαν στη σκηνή, μετά από τις κραυγές, ο 18χρονος φέρεται να έστρεψε το μεγάλο μαχαίρι προς τον εαυτό του. Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς αυτοτραυματίστηκε.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

Ο αξιωματικός της πόλης Saudades, Silvia Fernandes dos Santos, επιβεβαίωσε ότι δύο παιδιά είναι νεκρά αν και τα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για περισσότερα θύματα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τη στιγμή της επίθεσης στον χώρο φύλαξης, υπήρξαν αρκετά παιδιά και προσωπικό, που έσπευσαν να κρυφτούν.

Η αστυνομία είπε ότι έλαβε αρκετές κλήσεις στις 10:35 τοπική ώρα (13:35 GMT) από γείτονες που ανέφεραν ότι ένας άντρας οπλισμένος με ματσέτα είχε μπει στον παιδικό σταθμό και επιτέθηκε σε προσωπικό και παιδιά.

Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, των περίπου 9.000 κατοίκων, και σύμφωνα με την εφημερίδα Globo, φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από μηνών έως και 3 ετών.

Η αστυνομία είπε ότι επιτέθηκε αρχικά σε μία δασκάλα, που βρισκόταν στην είσοδο του χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ακολούθησε σε ένα από τα δωμάτια, όπου επιτέθηκε στα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

survivor

Survivor νέα: Η Άννα Μαρία Βέλλη στηρίζει τους φίλους της

agries-melisses-–-spoiler:-o-mpampis-poliorkei-epimona-tin-asimina

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης πολιορκεί επίμονα την Ασημίνα