14χρονη έβγαλε μια φωτογραφία από την εκδρομή με την οικογένεια της – Μόλις την παρατήρησε καλύτερα “απόρησε”

Όταν αυτή η νεαρή έβγαζε μια φωτογραφία από την εκδρομή που είχε πάει με την οικογένεια της, σίγουρα δεν περίμενε να γίνει viral. Τι συνέβη όμως και η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου;

Οι selfies και γενικά οι φωτογραφίες αν τις προσέξει κανείς λίγο καλύτερα θα δει λεπτομέρειες που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται και πολλές φορές είναι ανατριχιαστικές

Η φωτογραφία της νεαρής κοπέλας αποτύπωσε τη μορφή ενός αγνώστου –του φαντάσματος ενός ψαρά όπως λέει η μητέρα- στο βάθος, που αχνοφαίνεται μπροστά από τα δέντρα.

Στο σημείο όπου ψάρευαν δεν ήταν κανένας άλλος, ισχυρίστηκε η μητέρα, η οποία ενθουσιασμένη ανέβασε τη φωτογραφία του «φαντάσματος» στο διαδίκτυο.

«Η κόρη μου “φρίκαρε”, όμως πιστεύω ότι είναι πολύ “κουλ”, γιατί ο μικρός μου γιος εκείνη την ημέρα ψάρεψε το μεγαλύτερο ψάρι που έχει πιάσει ποτέ! Μοιάζει σαν ο άγνωστος άνδρας να χάρηκε πολύ γι’ αυτόν» δήλωσε.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Ναζιάρα και καταφερτζού: Γατούλα προσποιήθηκε τραυματισμό για να μπει σπίτι (Video)
Υποψήφια στα Όσκαρ για την καλύτερη ερμηνεία τετράποδου ηθοποιού φαίνεται πως θα διεκδικήσει η Σούζαν. Η πολυμήχανη τιγρέ γάτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσποιήθηκε… τραυματισμό για να πετύχει το στόχο, που δεν ήταν άλλος από το να μπει στο σπίτι.

Η Σούζαν βρισκόταν στην αυλή και μάλλον αυτό δεν το ήθελε καθόλου, παρά την όμορφη λιακάδα.

Χωρίς να καταφύγει σε υπερβολές, και γνωρίζοντας ότι οι «άνθρωποί» της έχουν οπτική επαφή μαζί της, ξαφνικά ανασήκωσε το μπροστινό της πόδι και κατευθύνθηκε κουτσαίνοντας προς την πόρτα.

Ως εκ θαύματος, όμως, μόλις η πόρτα άνοιξε και η Σούζαν «πάτησε» στο σπίτι, ο πόνος στη γατίσια πατούσα εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και η παράσταση του πανέξυπνου αιλουροδειδούς έφθασε μέχρι τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπή Today του NBC News.

Δείτε την ερμηνεία της:

Δεν θα την γνώριζε… ούτε ο Βασιλάκος: Δείτε πως είναι τώρα η εντυπωσιακή νικήτρια του Bachelor (ΦΩΤΟ)

Έξαλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση» (VIDEO)