13χρονη Ελληνίδα μηχανικός «λύνει και δένει» αυτοκίνητα καλύτερα και από άντρα! Βίντεο


Τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της περνάνε τον ελεύθερο τους χρόνο κάνοντας κάποια αθλητική δραστηριότητα, βγαίνοντας βόλτα με τις φίλες τους… Η 13χρονη Ιωάννα Κόδρα, από τον Πύργο της Ηλείας, επέλεξε να περνάει τις σχολικές διακοπές και τον ελεύθερο της χρόνο στο συνεργείο του πατέρα της επισκευάζοντας αυτοκίνητα!

Η μικρή μηχανικός έπιασε για πρώτη φορά τα μπουζόκλειδα όταν πήγαινε στην Τετάρτη δημοτικού και από τότε πηγαίνει συχνά στο συνεργείο παρατηρεί και μαθαίνει από τον πατέρα της πώς να επιδιορθώνει κινητήρες και μηχανές αυτοκινήτων. Γνωρίζει μάλιστα για τα οχήματα περισσότερα πράγματα όχι μόνο από τους συνομηλίκους της αλλά και από ενήλικους άντρες!

Τον πρώτο καιρό η επιλογή της νεαρής έφηβης φαινόταν σε μικρούς και μεγάλους ασυνήθιστη ενώ πολλά αγόρια της ηλικίας της έκαναν διάφορα αστεία σχόλια. Η Ιωάννα, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον αλλά το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων είναι σίγουρα κάτι που θα την ενδιέφερε πολύ.

Δείτε τη μικρή Ιωάννα την ώρα που μαστορεύει στο συνεργείο του πατέρα της στο video.

Written by alexandros

Ο σeξι χορός της Όλγας Πηλιάκη με το στpινγκ – Βίντεο

Σάμος: Νέα τραγωδία σε πισίνα – Νεκρή 43χρονη