10 άνθρωποι με τα πιο όμορφα μάτια στον κόσμο


Τα ωραιότερα μάτια στον κόσμο: Θεωρείται πως έχετε τα ομορφότερα ή λιγότερο όμορφα μάτια στον κόσμο; Μην είστε και τόσο σίγουρος ή σίγουρη, διότι αν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο και δείτε και το βίντεό του, ίσως να αλλάξετε τη θετική ή αρνητική άποψη για τα μάτια σας.

Η λίστα με τα 10 ωραιότερα μάτια του κόσμου:
1. Αζού: Πρόκειται για ένα αγόρι, ηλικίας 10 ετών. Η καταγωγή του 10χρονου αγοριού είναι από την Ινδία. Του αρέσει να κάνει μαγικά στο χωριό, που διαμένει, αλλά ξεχωρίζει και για το χρώμα των ματιών του. Οι βασικές αποχρώσεις, όσον αφορά το χρώμα των ματιών του, είναι το πράσινο, το γκρι και το κίτρινο.

2. Πινγκ: Πρόκειται για ένα μικρής ηλικίας αγόρι από την Ιαπωνία. Το βλέμμα του Πινγκ είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο. Σε αυτό βοηθά και το πράσινο των ματιών του.

3. Το μικρό κοριτσάκι της Αυστραλίας: Πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι, με καταγωγή από μία πόλη της Αυστραλίας. Το χρώμα των ματιών του, τα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το πράσινο.

4. Η χορεύτρια της κοιλιάς από την Αραβία: Το συγκεκριμένο κορίτσι, εκτός από τις επιδόσεις του στο χορό, διακρίνεται και για το πράσινοκαφέ χρώμα των ματιών του.

5. Το μικρό κοριτσάκι της Αφρικής: Το συγκεκριμένο κοριτσάκι ζει στο Σουδάν. Το ξεχωριστά χρώματα των ματιών του είναι το πράσινο και μπλε.

6. Άντριαν: Πρόκειται για ένα αγοράκι από την Αφρική. Το χρώμα των ματιών του είναι το πολύ ανοιχτό μπλε.

7. Το αγοράκι με το μελί βλέμμα: Αυτό το αγοράκι έχει μάτια, χρώματος μελιού – καφέ.

8. Τα πρασινομάτικα παιδιά: Πρόκειται για δύο παιδιά. Ένα μικρής και ένα μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία έχουν ολόιδια και πρασινομάτικα.

9. Το κορίτσι που βλέπει με την ψυχή του: Το συγκεκριμένο παιδί διαθέτει μυστηριώδη πράσινα μάτια.

10. Το κορίτσι με το περίεργο βλέμμα: Το κοριτσάκι έχει πράσινα μάτια, με ασημί και γκρι αποχρώσεις.

Written by alexandros

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκε από τη φυλακή ο Κορκονέας

Ηλεία: Οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό